Trainee Big Data Engineering (Zwolle)

Midden Nederland – Zwolle, Overijssel

Overzicht

Voor een opdrachtgever in Zwolle zijn wij met spoed op zoek naar meerdere pas afgestudeerde enthousiaste talenten die graag in een jaar willen worden opgeleid tot Medior Big Data Engineer. Heb jij recent (niet langer dan drie jaar) jouw HBO-/WO-opleiding succesvol afgerond en wil je graag jouw carrière starten in de wereld van Big Data Engineering, dan is deze functie iets voor jou!

Over het High Potential Program

Ons High Potential Program is een uniek programma dat is voortgekomen uit de constante vraag naar Big Data specialisten. Voor deze specifieke vacature geven wij junioren de kans om zich in een jaar te ontwikkelen tot Medior BI/Big-data Developer en na dit jaar in dienst te treden bij onze opdrachtgever. Vier dagen in de week ga je bij onze opdrachtgever aan de slag en 1 dag in de week krijg je een intensief training- en coachingsprogramma aangeboden door Anchormen.

Ons Big Data engineering team staat klaar om jou te ontvangen en te begeleiden in de échte data wereld. Jij werkt, leert en krijgt de kans om samen te werken met ervaren specialisten die gemotiveerd zijn om je de kneepjes van het vak te leren. Tegelijkertijd help je onze opdrachtgever met een belangrijk aspect van hun business: innoveren! Je komt te werken in een informele werkomgeving waar je zult werken aan mooie projecten in een multidisciplinair DevOps-team. Na het opleidingsprogramma van een jaar, kom je in dienst bij de opdrachtgever. Klik op deze link voor meer informatie over het High Potential Program.

Wat kun je verwachten?

  • Vier dagen in de week werk je mee in het team van onze opdrachtgever. Gedurende één dag in de week volg je een intensief opleidingsprogramma gefaciliteerd door Anchormen in Amsterdam
  • Je zal nauw samenwerken met andere high potentials
  • Je zal gecoacht worden door één of meerdere senior specialisten
  • Je gaat binnen het Anchormen Big Data engineering team aan de slag met Big Data technologieën, zoals Spark, Kibana, ElasticSearch, SoIR, Hbase, MapR, Kafka
  • Je gaat aan de slag met verschillende innovatieve frameworks zoals Play, Storm 
  • Gedurende het 1e jaar treedt je in dienst bij Anchormen. Na dit jaar treed je in dienst bij onze opdrachtgever.

Jouw Profiel


• Relevant HBO-/WO-diploma in één van de volgende richtingen: Informatica, Econometrie, Business Intelligence, Statistiek, Kunstmatige Intelligentie, Computer Science, Business Analytics, Toegepaste Wiskunde;
• Recent afgestudeerd, niet langer dan 3 jaar geleden;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Brede kennis en affiniteit met Big Data Engineering;
• Ervaring met software ontwikkeling;
• Bekend met de Agile filosofie;
• Communicatief vaardig;
• Aantoonbaar in staat om kort en bondig te formuleren (mondeling en schriftelijk);
• Ambitieus;
• Zelfstandig.

Wat bieden wij?

Anchormen biedt een uitdagende omgeving en een marktconforme beloning, met de mogelijkheid je volop door te ontwikkelen. Daarnaast bieden we jou uitdagende opdrachten, inspirerende collega’s en uitstekende begeleiding van onze Senior Engineers, om zo het maximale te kunnen halen uit dit opleidingsjaar. Onder de secundaire arbeidsvoorwaarden vallen onder andere een bedrijfslaptop en reiskostenvergoeding.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! Stuur een korte motivatie en je CV naar hpp@anchormen.nl. Heeft u nog andere vragen, contact op met Naiyara van der Veen: 06-13788782. 

Working at Anchormen

Why Anchormen?

There are many companies out there. Why choose us? Learn more about our core values and perks that you can expect when working here.

Read more

Recruitment Process

Curious what happens when you send in your CV to Recruitment? We will explain what to expect.

Read more

Meet the team

Meet the people that work at Anchormen! Every now and then we interview our own colleagues so you can get to know them better.

Read more