SNN

Anchormen gaat eLoket SNN uitbreiden

Na een aanbestedingstraject is Anchormen als winnaar uit de bus gekomen om het eLoket van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland, SNN, uit te breiden.

Het eLoket is een subsidieplatform dat speciaal voor het SNN is ontwikkeld. Henk Emmens, hoofd Dienstverlening SNN: “Via het eLoket kunnen onze klanten op een makkelijke en toegankelijke manier subsidie aanvragen.” Rutger Wetzels, Managing Director bij Anchormen, ziet deze overeenkomst als een vervolgstap in de samenwerking met het SNN. “Wij zijn verheugd dat het SNN wederom het vertrouwen heeft uitgesproken in onze dienstverlening.”

Over SNN

De drie noordelijke provincies Drenthe, Friesland en Groningen werken samen in het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). Het SNN biedt subsidiemogelijkheden voor ondernemers, particulieren, kennisinstellingen, wooncorporaties en maatschappelijke organisaties om de duurzame, innovatieve ontwikkeling van Noord-Nederland te stimuleren.

Meer informatie: www.snn.eu

Over Anchormen

Anchormen is toonaangevend speler op het gebied van innovatieve dataoplossingen in Nederland. Met kantoren in Amsterdam en Groningen bedienen zij sinds het jaar 2000 vele klanten in een divers spectrum, van internationale bedrijven op het gebied van infrastructuur en energie tot industriële groothandels en overheidsinstellingen. Met een divers team van IT-architecten, consultants, data engineers en data scientists worden grote en kleine organisaties ondersteund in het activeren van hun data en het uitvoeren van uitdagende dataprojecten.

Like this article and want to stay updated of more news and events?
Then sign up for our newsletter!

Don't miss out!

Subscribe to our newsletter and stay up to date with our latest articles and events!

Subscribe now

Newsletter Subscription